Recensies

Ingrid Peeters (juli 2018)

Op zoek geweest om mijn opvliegers en overgangsklachten in ieder geval te kunnen verminderen. Via het internet bij TheNewU terecht gekomen en natuurlijk is niet alles 'over'. Ik heb een week mijn voedingsdagboek bij gehouden en daar is een uitgbereide analyse van gemaakt. De kleine veranderingen hebben een behoorlijk verschil gemaakt. Welke dingen ik het beste wel en niet kan eten of drinken. Ik drink zo graag verse gember thee en nooit een link gelegd met opvliegers. De zuiverende werking voor de lever sprak mij altijd aan, maar wat heeft dat op mij een impact gehad. Daarnaast ben ik serotonine gaan slikken en mijn mood swings zijn iets afgevlakt. Eerlijk is eerlijk, ik zit nog steeds midden in de overgang, maar de klachten zijn nu te overzien.

Carla Segers (april 2018)

Na veel jojo-en en diëten gevolgd te hebben was ik het meer dan zat. Op het internet zie je door de bomen het bos niet meer, van paleo tot koolhydraat arm, hormoondieet, eiwitshakes... noem maar op. Via een kennis ben ik in contact gekomen met Annemieke en dit heeft mij ECHT doen inzien dat je normaal kunt eten (verrassend veel eigenlijk) en gewoon afvalt. Het beeld loslaten om 10 kilo in 6 weken tijd af te vallen was het meest lastige, maar wel hard nodig. Geduld moet je zeker hebben, want meer dan 1,5 kilo per maand (zeker gezien mijn lengte) is het allerbeste. Ik ben nu een jaar bij Annemieke en inmiddles 11 kilo afgevallen. Nog de laatste 3 kilo en ik ben helemaal gelukkig. Zit weer lekker in mijn vel en gelukkig kan ik blijven terug komen voor de stok achter de deur. Die heb ik nog even nodig.

Esther Schevers (augustus 2017)

Omdat ik ernstig ziek ben geweest (borstkanker) heb ik een aantal pittige behandelingen moeten ondergaan, waarvan je hele lichaam uit balans raakt. Stap voor stap gaat het herstel de goede kant op en voel ik mij bijna weer de oude. Maar omdat ik bleef worstelen met mijn energielevel, ben ik met Annemieke gaan praten of zij iets voor mij kon betekenen. En dat kon ze zeker! Eigenlijk door een paar ingrepen te doen in mijn eetpatroon ging mijn energie met sprongen vooruit. Ik vond het zelfs een beetje bizar, dat je met je voeding zoveel kon bereiken, vooral omdat ik dacht dat ik al heel gezond at... Dat deed ik ook, maar er kon toch nog van alles beter en anders. Het was voor mij een enorme eye-opener, ben echt anders gaan kijken naar voeding en hoe je daar mee omgaat. Mijn hele gezin doet nu mee, dat was best even schakelen, je dochter van zeven vertellen dat ze geen chocoladepasta meer mag op haar boterham is best een dingetje, maar we voelen ons er allemaal beter bij! Annemieke geeft een duidelijk en helder consult zonder poespas en komt meteen met hele concrete actiepunten, daar houd ik van, direct aanpakken. Zij heeft mij in een korte tijd enorm geholpen met een voor mij verbluffend resultaat!

H.M. (juni 2017)

De dokter stond versteld van het resultaat en de bereikte verbetering in zo'n korte tijd van mijn cholesterolwaarde meting. Ze was zeer te spreken over onze aanpak en cholesterolmedicatie is vooralsnog niet nodig. Over een half jaar weer prikken en vooral zo door gaan. Zij vroeg ook meteen jouw praktijk/adres in Meerhoven is en heeft jouw website goed bekeken. Dus wie weet wat de toekomst brengt.

Hans Francsen (april 2017)
 
Afgelopen jaar ben ik minstens 2 x per week, maar meestal 3 x per week aan het sporten en doe consequent de kracht en cardiotrainingen. Helaas had ik na een half jaar nog steeds weinig resultaat van mijn inspanningen. Annemieke heeft mij naast de nuttige voedingsadviezen ook uitgelegd wat sport met het lichaam doet, ook wanneer men te veel sport. Met name de hormonen die een rol gaan spelen en van invloed zijn op mijn gewicht. Heel blij ben ik met de keuze geweest om mijn leefstijl te veranderen en mijn lichaamssamentselling is er aanzienlijk op vooruit gegaan. Met name het viscerale (buik) vet is nu niet meer in de risico categorie. En het mooiste van alles, mijn zorgverzekeraar heeft alles vergoed. 
 
Jacqueline Goossens (juli 2016)
 
Via een vriendin van mij ben ik bij Annemieke terecht gekomen. Van te voren wist ik door haar dat zij de tijd voor je neemt en rustig naar mijn wensen zou kijken. Ik ben een "moeilijke" eter en had regelmatig last van een opgeblazen gevoel. Daarnaast wilde ik natuurlijk wel een paar kilo's kwijt. Stap voor stap hebben wij gekeken naar wat het beste bij mij past en langzaam ben ik nu wel al 5 kilo kwijt, mijn streven is 8 tot 10 kilo, dus ik ben er nog niet. Maar de veranderingen waren ontzetten makkelijk door te voeren en omdat het geen dieet is heb ik nu het gevoel dat ik zo door moet gaan en het ook makkelijk kan volhouden. Van het opgeblazen gevoel ben ik door haar adviezen ook al helemaal af. ;-) Eigenlijk had ik dit veel eerder moeten doen.
 
Bart Dongen (juni 2016)
 
Via David Lloyd heb ik kennis gemaakt met TheNewU en wilde een nog betere lichaamssamenstelling. Ik trainde al regelmatig erg goed en wilde net een iets lager vetpercentage. In combinatie met de kleine adviezen om het maximale uit mijn training te halen, maar ook de tips om gevarieerd en gezond te eten (en ja, gelukkig zit daar af en toe mijn zonde frites bij) hebben mij enorm geholpen om net dat laaatste zetje te geven. Wat ik vooral geleerd heb is dat je voeding juist ook uit gezonde vetten moet bestaan om af te vallen en niet alleen mager en eiwitrijk te eten. Ik ben tevreden!
 
Carmen Jansen (januari 2016)
 
Omdat ik graag zwanger wil worden ben ik mijn leefstijl aan gaan passen. Ik dacht dat ik goede keuzes maakte in de voeding en grotendeels was dat ook zo, maar door kleine aanpassingen en tips ben ik toch iets anders gaan eten. Het resulteerde in een daling van mijn vetpercentage van totaal 5% en heb nu ook mijn gewenste gewicht. Honger heb ik geen enkel moment ervaren en eet voor mijn gevoel zelfs nog lekkerder. Wat met name onzettend fijn is, is dat Annemieke goed luistert naar eventuele klachten en daar goed op adviseert en altijd een terugkoppeling geeft. Zelfs wanneer ik via de app vragen stel heb ik dezelfde dag nog antwoord en ben zo blij dat ik deze stap genomen heb. Super bedankt!
 
Koen van de Ven (oktober 2015)
 
Twee jaar geleden ben fanatiek gestart met het rijden van Mountainbike wedstrijden. Sinds dat jaar maakte ik veel progressie en ben ik gaan rijden voor het SBJ bike team. Een Nederlands UCI Mountainbike team. Mijn trainingen werden zwaarder, maar kwam te kort in mijn rust en voeding. Dit kon ik ook terug zien in mijn prestaties en mijn weerstand. Daarom ben ik erg blij dat ik TheNewU leerde kennen. Annemieke heeft aan de hand van mijn trainingsschema een perfect voedingschema in elkaar gezet. Waardoor ik binnen het eerste half jaar aankwam qua spiermassa en mijn vet percentage stabiel bleef. De balans als topsporter is veel beter nu en ik voel mezelf veel sterker. Ook voor topsport biedt TheNewU prima begeleiding. Dit jaar heb ik een 2e plaats op het NK marathon MTB behaald mede dankzij de goede begeleiding van TheNewU.
 

Hanneke K. (april 2015)

Nadat ik via de nieuwsbrief van Annemieke heb vernomen dat TheNewU 5 jaar bestond en ter ere van dit lustrum een aanbieding kreeg voor een gratis consult, heb ik daar natuurlijk meteen gebruik van gemaakt. Alhoewel mijn gewicht nog steeds stabiel is sluipen er toch wat oude gewoonten in en heeft zij mij weer op wat aandachtspunten gewezen. Het gaat natuurlijk niet alleen om een juist gewicht, maar ook om een goede gezondheid door de juiste producten te eten. Dus... Annemieke, nog een keer gefeliciteerd en keep up the good work! Bedankt!

 

Harma L. (januari 2015)

Nadat ik zo veel diëten heb gevolgd wilde ik het eindelijk eens een keer goed doen en nooit had ik verwacht dat het zo 'eenvoudig' kon zijn. Steeds maar het beeld voor ogen hebben dat je moet afzien en honger hebben om af te vallen. Het tegendeel is waar!!! Ik geniet van het het eten, heb nooit meer honger en kies bewust om af en toe iets ongezonds te eten, simpelweg omdat dit ook kan. Inmiddels acht maanden verder en nog 3 kilo van mijn streefgewicht. Dan ben ik totaal 15 kilo kwijt en mijn mindset is gemaakt en weet zeker dat dit ook blijvend is. Top Annemieke voor de goede zorgen en voor mij de juiste motivatie. 

 

John de Lange (oktober 2014)

Ik wil je even laten weten dat ik zondag 13 oktober 2013 weer een ongelofelijk gave race heb gelopen tijdens de marathon van Eindhoven. Loop ik weer een persoonlijk record, namelijk 3:32 uur, wat 3 minuten sneller is dan het persoonlijk record van vorig jaar. Dit is nu de derde marathon op rij, sinds ik jou gesproken heb over voeding. En alle drie waren ze een genot om te lopen. Wat is het toch heerlijk om tot het einde energie te hebben. Dan is het echt pas oogsten van alle trainingsarbeid. Zoals je begrijpt, hou ik me nog steeds aan al jouw tips. Zeer waardevolle tips. Volgend jaar gaan we er weer voor.

 

C.V. (augustus 2014)

Annemieke heeft zeker inzicht gegeven in wat goede voeding is, en dat afvallen geen kwestie is van hongeren. Ik ben inmiddels in 7,5 maanden 7,5 kilo kwijt door het sporten en meer en anders eten. Ik eet af en toe zoetigheid, maar dan omdat ik er voor kies. Mijn doel is 10 kilo af vallen in 1 jaar en het dan stabiel houden. Ik vond de uitleg verhelderend, dus bedankt daar voor. Het bewust bezig zijn met voeding is beter dan hongeren.

 

Birgit Thijsen (maart 2014)

Ik heb de cursus over voeding bij Annemieke gevolgd en ben zeer enthousiast. De cursus was concreet en ik heb in deze 6 weken echt geleerd wat goede, gezonde voeding is en waar ik in de supermarkt op moet letten. Ik ben van mening dat eigenlijk iedereen een dergelijke cursus zou moeten volgen. Er is zoveel rommel te koop dat het voor de consument moeilijk te onderscheiden is wat nu werkelijk gezond is en wat niet. Annemieke heeft mij veel handvaten gegeven om bewuster met voeding om te gaan. Thanx!

 

Elisabeth Losse (februari 2014)

Dit jaar wil ik het anders doen en omdat ik Annemieke goed ken, heb ik haar advies gevraagd. Ik wil n.l. niet een dieet, maar op een andere manier naar eten kijken en er mee omgaan, want ik wil wel lekker blijven eten. Omdat wij niet bij elkaar in de buurt wonen heeft zij mij via de digitale weg geadviseerd en gesteund. Ik moest twee weken nauwkeurig bijhouden wat ik at en naar aanleiding van dat schema heeft zij aangegeven wat goed was en wat een goed alternatief is. Iedere vraag, hoe onbenullig ook, beantwoordde Annemieke geduldig. Ze gaf ook lekkere alternatieven voor mijn eetpatroon, zoals bijvoorbeeld volle yoghurt met walnoten en roomboter in plaats van halvarine. Het gaat om het verzadigde gevoel en langzaam aan merk ik de verandering in mijn eetpatroon en gewicht. Het duurt nog even voordat ik op mijn juiste gewicht zit, maar met een paar keer sporten per week en een betere voedingspatroon zal ik uiteindelijk deze zomer strakker in mijn bikini op het strand lopen. Dank je wel Annemieke!!!

 

Rocco van der Stelt (oktober 2013)

Het is ongelofelijk hoe Annemieke, een calorie -en ingrediënten onbenul zoals ik, me binnen mijn mogelijkheden laat zien wat voor winst er te pakken is door kleine veranderingen aan te geven. In een 5-tal sessies laat Annemieke zien wat de algemene DO’s en DONT’s zijn als het op voedsel inname aan komt en laat ze ook specifiek voor mij zien wat mijn eetgewoontes voor invloed hebben op mijn lichamelijke gesteldheid. Het prettige is dat Annemieke dit in klip en klare Jip en Janneke taal doet; voor een ieder te begrijpen en met snelle winst punten. Ik ben nog steeds geen calorie detective geworden maar besef me wel meer dan tevoren wat de invloed is van de ingrediënten van mijn voedsel op mijn spijsvertering. In die 5 weken heeft het besef van wat ik in de workshop van Annemiek geleerd heb, in combinatie met een paar kleine veranderingen (volkoren i.p.v. gewone pasta, roomboter i.p.v. halvarine, muesli i.p.v. cruesli, honing i.p.v. zoetstof, geen ontbijtkoek e.d.) me al 1,8 kilo gewicht lichter gemaakt. Annemiek, een kleine groot sportieve dame; ze heeft er wel verstand van.
Heel prettig als je veel sport.

 

D.V. (mei 2013)

Na een aantal jaar spinningles gevolgd te hebben bij Annemieke heb ik besloten het roer om te gooien. Vaak heeft zij al aangegeven dat sport en voeding in de juiste balans moeten zijn en dat ik in mijn geval met sporten alleen de resultaten niet ga bereiken die ik voor ogen heb. Confronterend, maar wel de waarheid. Mijn angst was vooral het "volgende" dieet weer te moeten volgen, maar niets is minder waar. Ik heb geleerd dat je heerlijk en voldoende kunt eten, met ook ruimte voor een keer zondigen. Doordat ik geen enkel moment van honger heb ervaren is het makkelijk vol te houden en voel mij fitter dan ooit te voren. Met trots kan ik zeggen dat ik eindelijk mijn gewenste gewicht heb gehaald. Mijn sportschema hebben wij ook enigszins aangepast en in minder tijd bereik ik meer dan voorheen. Stap voor stap hebben wij dit samen gedaan en heb altijd het gevoel gehad ik altijd bij haar terecht kon met vragen. En bovendien is dat nog steeds zo. Annemieke, bedankt!

 

F.v.D. (maart 2013)
Ik had mij ingeschreven voor de workshops van Annemieke, maar op dat moment waren er onvoldoende aanmeldingen. Daarom het aanbod gekregen om gebruik te maken van het persoonlijke advies en dit heb ik vervolgens ook aangenomen. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Annemieke dit gedaan heeft. Het heeft mij andere inzichten gegeven en voornamelijk dat gewoon gezond eten (in combinatie met sporten) de sleutel is voor succes. Ik voel mij fit en val af zonder hongergevoel. Het zit hem met name in welke zaken je eet en specifiek voor mij was het van belang om vanaf de start alle light producten te laten verdwijnen! Annemieke geeft heldere adviezen en ook tips hoe met voeding om te gaan op basis van analyses.
Kortom, een aanrader! 

 

Janine Sterk-van Hal (november 2012)
De 1e workshop van The New U startte bij Fit4All. Aangezien ik al vele diëten gevolgd had was ik een beetje sceptisch. We begonnen met een leuke groep jonge vrouwen en Annemieke deed het erg leuk, ontspannen en professioneel. We werden gemeten en gewogen, alles in ongedwongen sfeer. Annemieke werkte alle gegevens later uit en we werden persoonlijk hierover gemaild. Er werden producten mee genomen, want we weten allemaal wel waar we op moeten letten. Maar Annemieke leerde ons o.a. de etiketten te "lezen", liet confronterende dia's zien en we hebben enorm gelachen. Het was een prettige workshop zonder het gevoel te hebben op dieet te moeten zijn. Nieuwe inzichten, oude inzichten weer opgehaald en door de goede hulp en nieuwsbrief van Annemieke blijf ik op een gezondere manier eten en bewegen. Ook nu nog kan ik Annemieke mailen als ik een vraag heb over voeding. Ik kan het iedereen aanraden!

 

Natalie Kuit (november 2012)
Bijna dagelijks ben ik bij Fit4All te vinden, en daar is het waar "The New U" is begonnen met de workshops. Ik wilde niet zozeer afvallen, maar had het idee dat mijn eetpatroon en voeding beter kon aansluiten bij de dagelijkse inspanning. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat BALANS in voeding het magische woord is. In een paar avondjes kreeg ik bevestigingen van wat ik al wist, maar ook vele nieuwe inzichten. Veel geleerd en veel gelachen. Succes met alles wat je doet en nog gaat doen.

 

John de Lange (oktober 2012)
Jouw advies voor mijn voeding in de voorbereiding op en tijdens de marathon heeft me zoveel goed gedaan en zelfvertrouwen gegeven, dat ik daar gewoon heel veel baat bij heb gehad. Gewoon al het feit, dat "stapelen" in de week voor de wedstrijd helemaal niet nodig is. Dat zijn tips die ik nodig had om de marathon van Eindhoven super goed te lopen. En dat zelfvertrouwen maakt je mentaal ook gewoon sterk. Dit moet jou ook gewoon een goed gevoel geven en een stuk voldoening. Je werk is daarmee heel waardevol. Nu ben ik een sporter, maar ik weet zeker dat "gewone" mensen, die willen afvallen ook profijt hebben van jouw aanpak. Wat dat betreft hoop ik dat je bedrijf heel succesvol wordt.

 

U kunt mij volgen


     instagram-2016      official-facebook-icon-png-4kopie

     LinkedIn-button      pinterest logo  800kopie

Vergoedingen

 

      Sticker Zorgverzekeraar150x150

Aanmelden nieuwsbrief
BGN_Logo_RGBklein

TheNewU is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).
Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de consulten en workshops gegeven door TheNewU.