Specialisatie Kind en Voeding

We houden van onze kinderen.... toch?

Helaas hebben steeds meer kinderen overgewicht en de problemen die hiermee gepaard gaan zijn enorm groot. Medisch gezien hebben de kinderen veelal last van gewrichtsproblemen door overbelasting. Daarnaast geeft overgewicht een verhoogd risico op diabetes type II, hart- en vaatziekten, hoofdpijn, slaapstoornissen en huidinfecties. 

De psychische problemen daarnaast zijn niet te onderschatten en het gevolg is vaak depressiviteit. Door het pestgedrag van andere kinderen voelen 'dikke' kinderen zich vaak buitengesloten en schamen zich voor hun lichaam met als gevolg een negatief zelfbeeld. Gedragsproblemen en emotionele problemen zijn vaak ook een gevolg van het overgewicht.

Heeft u het gevoel dat uw kind zich buitengesloten voelt binnen een groep of maakt u zich zorgen om zijn of haar gezondheid, denkt u dat uw kind niet voldoende eet? Of maakt u zich zorgen of het wel alle vitaminen en voedingsstoffen binnen krijgt? Maak vrijblijvend een afspraak en we gaan samen kijken wat we kunnen doen. 

Ook hier denkt de zorgverzekeraar met u mee en de kans is groot dat u recht heeft op (gedeeltelijke) vergoedingen. Kijk hier voor meer informatie.

 

U kunt mij volgen


     instagram-2016      official-facebook-icon-png-4kopie

     LinkedIn-button      pinterest logo  800kopie

Vergoedingen

 

      Sticker Zorgverzekeraar150x150

Aanmelden nieuwsbrief
BGN_Logo_RGBklein

TheNewU is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).
Zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de consulten en workshops gegeven door TheNewU.